Pastiersky syr

Autor: Matúš Bartko | 3.12.2013 o 21:49 | (upravené 3.12.2013 o 22:36) Karma článku: 6,54 | Prečítané:  1916x

Práve som dočítal pastiersky list konferencie biskupov Slovenska 2013 a jednoducho mi nedá na neho nezareagovať. Nebudem z neho citovať, myslím že stojí za prečítanie celý a je jednoduché ho vyhľadať. Keďže obsahuje trefné pripomienky a cenné rady, chcem sa biskupom odplatiť a to najlepšie spravím tak, že im tiež poradím.

Vyprážaný pastiersky syr pre 4 osoby v cestíčku

 

  • cca 600 gramov Eidamu

 

Potrebujeme na cesto:

  • 100 gramov hl. múky
  • 2 vajíčka
  • pohár mlieka
  • soľ

Potrebujeme na plnku

  • šunka
  • korenie
  • ak chcete šampióny
  • ak chcete kukurica

plus

  • olej na vyprážanie

Postup:

 

  1. Uduste šampióny!
  2. Z ingrediencií spravte cesto!
  3. Syr nakrájaný na plátky okoreňte!
  4. Medzi 2 plátky vložte šunku, šampióny, kukuricu(kľudne aj banán alebo broskyňu-to je fuk)!
  5. Celé to obalte v ceste!
  6. Dajte na panvicu!
  7. Podávajte s ryžou/hranolkami, obľúbenou zeleninou, láskou a motlitbou!

Prajem dobrú chuť!

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Prieskum Focusu: Smer mierne klesá, vládu by skladal ťažko

Ak by boli voľby tento mesiac, v parlamente by bolo osem strán.

KOMENTÁRE

Z islamu sa stala kolektívna neuróza (píše Michal Havran)

Ten nešťastný islam domotal Slováčikov.

SVET

Prečo vo Švédsku vidia krach multikulturalizmu

Švédsko priznáva problémy so začlenením utečencov.


Už ste čítali?